Banyoles Televisió

Les 24 Hores de Futbol Sala de Banyoles arriben a les 29 edicions i tanquen la temporada d'estiu

Valorar aquest article
(0 vots)

Cornellà del Terri, Porqueres i Banyoles han tornat concentrar, durant l’últim mes, les tres competicions estivals de futbol sala que s’han fet a la comarca del Pla de l’Estany.

Cada any, l’arribada de l’estiu i la fi de les competicions esportives regulars, obre la porta a la celebració de propostes esportives de llarga durada que combinen la competitivitat i un cert caire popular. Un clàssic són aquests torneigs de 24 hores de futbol sala que sempre han tingut un seguiment elevat a la comarca del Pla de l’Estany, on Cornellà, Porqueres i Banyoles poden presumir competicions consolidades i amb una certa història.

El cap de setmana va ser el torn de les 24 Hores de Futbol Sala de Banyoles, que es van dur a terme al Pavelló de la Draga sota la organització del Club Handbol Banyoles i que tancaven el cicle. Com sol ser habitual s’hi van apuntar tot tipus d’equips, des dels formats per grups d’amics, als que porten anys disputant torneigs d’aquestes característiques passant per amants de l’esport que buscaven unes hores de diversió.

Tots van quedar dividits en diferents grups per disputar una primera fase on, mitjançant un sistema de lligueta,es decidien els vuit conjunts que passaven als quarts de final. A partir d’aquí la competició transcorria pel sistema d’eliminatòries fins a dictaminar el guanyador. No només es van endur trofeus els primers classificats sinó que també es va premiar el màxim golejador i el porter menys golejat de la competició.

Banyoles Televisió - C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30, 17.820 BANYOLES (Girona) - Tel 972 58 11 12 | Avís legal

A dalt Versió d'escriptori