Dijous, 11 Octubre 2012 14:22

Junts per Banyoles presenta una quinzena d'al·legacions al projecte de Sota Monestir

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Junts per Banyoles han presentat, aquest dijous al matí, una quinzena d'al·legacions al projecte Sota Monestir. En línies generals, demanen que s'aturi l'aprovació del projecte fins que no s'aprovi el Pla General. En aquest sentit, demanen expressament a la Comissió Territorial d'Urbanisme un informe sobre aquesta modificació puntual del Pla General on es fonamenti la racionalitat funcionalitat i la conveniència d'aquesta modificació, tenint en compte que el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal s'ha de començar a redactar en breu.

A més, també critiquen que l'equip de govern només hagi presentat una proposta quan, normalment, en aquests casos se solen presentar tres de diferents. D'aquesta manera s'hauria pogut generat un debat que en aquest cas no ha estat possible.

Altres al·legacions fan referència a que s'incrementi la superfícies que es destina als horts i recs, que s'aprovi el Pla de Recs abans de passar a aprovació provisional el projecte, així com també aprovar amb anterioritat el Pla Habitatge de la ciutat, presentat el juny de 2011. També demanen que l'ajuntament es faci càrrec del cost dels vials que travessaran la zona i la connectaran amb la ciutat. Amb això es reduirien les despeses que s'haurien de repartir entre els veïns i d'aquesta manera es podria rebaixar la densitat d'edificació de Sota Monestir. 

El portaveu de Junts Per Banyoles, Josep Vicens, ha assegurat que l'equip de govern mai busca el consens amb els grups de l'oposició a l'hora d'encarar temes de ciutat importants, ja siguin urbanístics o socials. 

El dia 13 s'acabarà el termini per presentar les al·legacions al projecte Sota Monestir. 

Llegir 1411 vegades Darrera modificació el Dilluns, 15 Octubre 2012 18:19

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).