Dimarts, 16 Octubre 2012 18:01

L'Ajuntament de Banyoles ha quantificat en poc més d'una vintena els escrits d'al·legació rebuts al projecte de modificació de Sota Monestir

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)
Detall d'una de les al·legacions presentades. Detall d'una de les al·legacions presentades.

Una vintena de particulars, entitats i formacions polítiques han presentat al·legacions a la modificació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) en l'àmbit entre la ronda Monestir i la riera Canaleta de Banyoles.

Després de l’aprovació inicial feta pel ple de l’Ajuntament de Banyoles a finals de juny passat, el projecte va entrar en la fase d’exposició pública i presentació d'al·legacions fins aquest passat dissabte 13 d’octubre. Aquest dimarts, l’equip de govern ha fet balanç de les esmenes recollides i les ha quantificat en una vintena. Una xifra que es refereix al nombre d’escrits que s’han rebut, sense especificar quants punts té cadascun d’ells.

A l’espera que en les properes hores encara pugui arribar alguna al·legació més per correu administratiu,  s’han rebut tres al·legacions dels grups polítics que conformen la oposició (Junts per Banyoles, la CUP i ICV), una d’una entitat, dues de particulars i una vintena  que corresponen a  alguns dels 114 propietaris de l’àmbit entre la ronda Monestir i la riera Canaleta. No totes elles es mostren contràries al projecte, sinó que algunes fan petites aportacions.

A partir d’ara, l’equip de govern haurà d’estudiar totes i cadascuna de les al·legacions rebudes en un procés que, com ja va avançar fa uns dies l’alcalde de Banyoles Miquel Noguer, es farà sense presses. El regidor d’Urbanisme Miquel Vilanova ha mostrat la voluntat de poder incorporar les esmenes al projecte per a poder-lo millorar.

La modificació puntual, vol actualitzar i reordenar l’espai de Sota Monestir, que ocupa unes 25 hectàrees. La proposta d’ordenació preveu, pel cas que és desenvolupi, un sector d’horts municipals; un parc urbà de protecció de la Riera Canaleta; el manteniment d’un vial que enllaci el nord i el sud de la ciutat com a continuïtat del carrer Joan XXIII; la redacció d’un Pla Especial de recs i, inclou també, la normativa per a la protecció i conservació de diferents elements amb valor històric i patrimonial.

Llegir 1567 vegades Darrera modificació el Dimarts, 16 Octubre 2012 19:18

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes