Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 18 abril 2018 20:31

La piscina municipal de Porqueres amplia dies i horaris d'obertura

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

La piscina municipal de Porqueres ha ampliat les seves dates d'obertura i els horaris de la instal·lació respecte l'any passat degut a l'èxit de la seva primera temporada. El que es manté igual i no varia de preu són les quotes per aquest 2018, que es van aprovar en l'últim ple de l'Ajuntament. 

La piscina municipal de Porqueres inaugurarà la temporada el diumenge 10 de juny i obrirà totes les tardes entre setmana de les 15h de la tarda a les 20h del vespre i els caps de setmana de les 11h del matí a les 20h del vespre fins a Sant Joan. A partir del dia 23 de juny i fins al 30, la instal·lació obrirà diàriament oferint jornada completa d'11h del matí a 20h del vespre.
L'horari s'ampliarà en temporada alta els mesos de juliol i agost, en els que obrirà mitja hora més aviat, a les 10:30h del matí, i tancarà mitja hora més tard, a les 20:30h del vespre. Pel que fa al mes de setembre i aprofitant els últims dies d'estiu, el servei recuperarà l'horari de juny fins al seu tancament, el diumenge 9 de setembre.
Enguany les instal·lacions ofereixen una millora respecte l'any passat. Es col·locaran noves zones d'ombreig, resultat de l'enquesta de satisfacció enviada a tots els usuaris finals de la temporada passada.
Les renovacions on-line dels abonaments es faran del 2 al 18 de maig, mentre que els nous abonats podran inscriure's a partir del 22 de maig fins que s'esgoti l'aforament.

Llegir 647 vegades