Dijous, 26 abril 2018 18:13

Cornellà del Terri actua al cementiri per evitar la filtració d’aigua als nínxols

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Aquest 2018 Cornellà del Terri està duent a terme una sèrie d’actuacions entorn el cementiri per tal de millorar-ne tant el funcionament com la decoració. Ja fa uns mesos es va començar a realitzar la fase de manteniment del jardí replantant diverses plantes, i aquesta setmana s’està actuant per fer front a un problema de filtracions d’aigua als nínxols.

La primera actuació de manteniment d’enguany al cementiri va suposar retirar els arbres que malmetien el terra de la instal·lació amb les seves arrels i substituir-los per arbustos que també adeqüessin la imatge del cementiri amb les seves flors. En aquesta ocasió però, el que s’està duent a terme són els treballs que permetran solucionar de manera urgent les filtracions d’aigua que s’han detectat a les parets de la part posterior i lateral del cementiri i que malmetien els nínxols de la part de sota.

La causa del problema és el fet que els camps que l’envolten estan a l’altura dels nínxols superiors, quedant així el cementiri una mica soterrat, i que la terra d’aquests camps ha filtrat l’aigua de les pluges de les últimes setmanes provocant la inundació d’alguna zona de la instal·lació. 

Pel que fa a l’actuació que s’està portant a terme, es tracta d’un sanejament a les terres de la part posterior, creant d’aquesta manera el que seria una espècie de gran cuneta entre el camp i el cementiri, amb l’objectiu que aquesta separació canalitzi les aigües i no entrin al cementiri.

Llegir 692 vegades

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).