Divendres, 27 abril 2018 14:13

El projecte de remodelació del carrer de les Rotes s'emporta la partida més important de les inversions financerament sostenibles de l'Ajuntament de Banyoles

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El projecte de remodelació del carrer de les Rotes de Banyoles s'endurà bona part de la partida que l'Ajuntament de Banyoles destinarà a inversions financerament sostenibles. El ple del consistori ha aprovat una modificació de crèdit per tal de poder aplicar el romanent de tresoreria disponible per a despeses generals resultant de la liquidació del pressupost del 2017 i que ascendeix a 1.822.781,66€.

Segons la llei d'hisendes locals aquesta és la quantitat que els ajuntaments poden destinar a aquells projectes d'inversions que al llarg de la seva vida útil seran financerament sostenibles.  Més d'una tercera part d'aquesta partida, un total de 685.000 euros, es destinaran a les obres de remodelació del carrer de les Rotes.
Els treballs, que està previst que s'iniciïn aquest estiu, preveuen convertir aquesta via que desemboca pràcticament a l'Estany de Banyoles en un carrer on tinguin preferència vianants i ciclistes, tot i que se seguirà permeten la circulació de vehicles.  El que es farà, a grans trets, és suprimir voreres i la quarantena d'aparcaments que hi ha per deixar el carrer a un sol nivell amb un paviment que diferenciï l'espai per als vehicles del dels vianants.

Les inversions financerament sostenibles també inclouen, entre d'altres, 151.781,66 euros per a l'arranjament dels carrers Sant Esteve, Pou i Carmelites Velles; 250.000 euros més per reasfaltatge de carrers, 200.000 euros per adequació de voreres, 100.000 per a obres als vestidors del camp de futbol vell o 28.000 euros per la reforma del teatre de l'escola de La Vila.

Llegir 730 vegades Darrera modificació el Divendres, 27 abril 2018 17:06

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).