Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 03 Mai 2018 15:07

Posen en funcionament 4 noves expedicions diàries del servei d'autobús entre Banyoles i Figueres

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa un seguit de millores al servei de transport públic per carretera entre Banyoles i Figueres. A partir del proper dilluns 7 de maig la línia d'autobús  de l'empresa Teisa que uneix les dues ciutats passarà de tenir una sola expedició diària a tenir-ne quatre.

La millora del servei,presentada aquest dimecres pel director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, juntament amb els alcaldes de Banyoles i de Crespià, respon a la petició  i les propostes que els responsables municipals havien plantejat a la Generalitat durant la tramitació de l'estudi de mobilitat del Pla de l'Estany amb l'objectiu d'aconseguir, en les franges horàries amb més demanda, una comunicació millor d'aquesta comarca amb l'Empordà així com entre les poblacions del recorregut.

Les noves expedicions connectaran Banyoles i Figueres a través de les carreteres GIP512 i N-260, amb parades a tots el municipis i nuclis de població del recorregut: Fontcoberta, Esponellà, Crespià, Navata, Avinyonet de Puigventós i Vilafant. El autobusos sortiran de Banyoles  a primera hora del matí, al migdia, a primera hora de la tarda i a mitja tarda. La millora complementa el perllongament del servei Girona - Banyoles fins a Serinyà i Besalú, que ja es va posar en funcionament el gener d'aquest any.  

Llegir 646 vegades