Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 24 Mai 2018 15:09

El Pavelló de la Draga de Banyoles acollirà, aquest dissabte, la 16a Trobada de la Gent Gran del Pla de l'Estany

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Aquest dissabte es durà a terme la Trobada de la Gent Gran del Pla de l’Estany, que reuneix els membres de diferents casals de la gent gran de la comarca. La iniciativa, que té una periodicitat anual, es va posar en marxa l’any 2003 i per tant viurà la seva setzena edició.

Amb un caràcter itinerant, l’estructura de la trobada es manté invariable i serà un dinar presidit per autoritats comarcals, acompanyat d’una sessió de ball. El Consell Consultiu de la gent Gran i el Consell Comarcal del Pla de l’Estany són els organitzadors d’aquesta diada  que vol ser un homenatge als més grans del Pla de l'Estany, i també una jornada per a que es reuneixin i retrobin els uns amb els altres. La mida de la comarca fa possible que us pugui dur a terme una trobada d’aquestes característiques que, a la vegada, esdevé la cloenda del curs pel que fa a les activitats per a gent gran que s’organitzen al llarg de l'any.

Enguany, la trobada tornarà a Banyoles i es farà al Pavelló de la Draga, on se servirà un càtering del Restaurant la Carpa. El dinar de germanor s’iniciarà a les 13.30 hores amb els parlaments de benvinguda als assistents per part d’alguns dels representants institucionals que seran presents a la trobada. Tot seguit se servirà l’àpat i a partir de les 16 hores està programat un sorteig d’obsequis entre tots els assistents i un animat ball amb el duet Giravolt.

L’edició del 2017, celebrada a Fontcoberta, va aplegar més de 400 persones.  

Llegir 552 vegades