La Fleca Figueras edita un llibre resumint els cent anys del negoci i homenatjant l’artesania del pa

“Quan el pa és la meva vida” és el títol del llibre que la Fleca Figueras de Banyoles ha presentat per commemorar el seu centenari. L’any 2016 es van complir cent anys de l’obertura de la primera fleca familiar i des de llavors són quatre les generacions que s’han dedicat a la fleca artesana.

L’actual propietari de la fleca, Jaume Figueras, ha editat aquest llibre per repassar la història del negoci i els seus avantpassats. Fotos i textos recorden els inicis de la fleca, l’evolució de l’establiment i els seus productes. Fa quatre anys que treballa en aquest llibre que ha vist la llum aquest dilluns passat.

A banda de parlar de la família i el negoci, la publicació vol ser també un homenatge a la professió. En aquest sentit, es dedica un apartat a parlar de la feina al forn mes a mes, especificant els productes de cada temporada, però també explicant al detall com és la jornada laboral d’un flequer artesà.  

La presentació es va fer a la Plaça dels Estudis aquest dilluns a la tarda. L’acte va comptar amb la participació del Duet de la taverna, que va oferir una actuació en directe. També es van servir bunyols per tots els assistents.  

La Fleca Figueras edita un llibre resumint els cent anys del negoci i homenatjant l’artesania del pa

La Fleca Figueras edita un llibre resumint els cent anys del negoci i homenatjant l’artesania del pa

“Quan el pa és la meva vida” és el títol del llibre que la Fleca Figueras de Banyoles ha presentat per commemorar el seu centenari. L’any 2016 es van complir cent anys de l’obertura de la primera fleca familiar i des de llavors són quatre les generacions que s’han dedicat a la fleca artesana.

L’actual propietari de la fleca, Jaume Figueras, ha editat aquest llibre per repassar la història del negoci i els seus avantpassats. Fotos i textos recorden els inicis de la fleca, l’evolució de l’establiment i els seus productes. Fa quatre anys que treballa en aquest llibre que ha vist la llum aquest dilluns passat.

A banda de parlar de la família i el negoci, la publicació vol ser també un homenatge a la professió. En aquest sentit, es dedica un apartat a parlar de la feina al forn mes a mes, especificant els productes de cada temporada, però també explicant al detall com és la jornada laboral d’un flequer artesà.  

La presentació es va fer a la Plaça dels Estudis aquest dilluns a la tarda. L’acte va comptar amb la participació del Duet de la taverna, que va oferir una actuació en directe. També es van servir bunyols per tots els assistents.  

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes