Dimecres, 02 Mai 2018 18:40

Èxit total en la 2a edició del Torneig de Vòlei Mixt 4x4 de Porqueres

Escrit per
Valorar aquest article
(0 vots)

Degut a l’èxit que va tenir la primera edició del Torneig de Vòlei Mixt modalitat 4x4 a Porqueres, des de l’organització del Club de Vòlei Aloges s’ha decidit repetir i tirar endavant la celebració de la segona edició aquest dimarts aprofitant la festivitat de l’1 de maig.

El Club de Vòlei Aloges ja va fer un pas endavant creant un equip de base la temporada passada, i enguany n’ha creat un segon i ha tirat endavant la segona edició del torneig per consolidar la seva evolució. Una segona edició que s’ha vist obligada a tancar inscripcions per la gran demanda d’equips participants tot i comptar amb una categoria més que l’any passat.

El torneig d’enguany doncs, ha comptat amb una categoria Or i una categoria Plata, que han comptat amb la participació de 10 equips cada una, la gran majoria vinguts de les comarques de Girona i que ja competeixen a la lliga supracomarcal en la que juga l’equip de Les Aloges Sènior.

Al tractar-se d’un torneig mixt, cada equip ha hagut de comptar com a mínim amb un membre de cada sexe dins la pista per jugar els partits que s’han disputat al llarg del matí i que han seguit les normes habituals de competició.

La jornada s’ha tancat amb l’entrega de premis als tres primers de cada categoria i amb una rifa en la que han col·laborat diverses entitats del Pla de l’Estany.

Llegir 1597 vegades Darrera modificació el Dijous, 03 Mai 2018 21:05

Mitjà

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).