Can Valls de Cornellà del Terri es traspassa després de 96 anys a càrrec de la família Costa

La Carnisseria Can Valls de Cornellà del Terri, un dels negocis amb més antiguitat del municipi ha canviat de mans.

Lluís Costa i Lourdes Teixidor s’han jubilat i han traspassat el negoci, que es mantindrà al municipi com a carnisseria de proximitat. L'avi d'en Lluís va obrir l'establiment l'any 1928, i quatre generacions de la família s'han mantingut com a carnissers al capdavant del negoci. Durant quaranta anys, la seva dona, la Lourdes, era qui més estava a la botiga, i durant els últims 20 anys ho feia al costat del seu fill Albert Costa. Ara Can Valls ha passat a uns nous propietaris, que mantindran la venda de carn de proximitat i qualitat, oferint aquest servei a Cornellà del Terri.

L’establiment comptava amb un petit espai d’estanc, que també va obrir l’any 1928. Aquesta part del negoci es manté a la família, però en un local nou, a la porta del costat de la carnisseria i amb l’Albert al capdavant.

Com a agraïment a la trajectòria de la família i la seva dedicació, l’Ajuntament de Cornellà del Terri ha volgut fer un reconeixement als antics propietaris, reconeixent-los la trajectòria i dedicació al capdavant del negoci durant les últimes dècades, i la seva implicació en esdeveniments com la Fira de l’All, on la carnisseria ha aportat els típics butifalls, un dels plats estrella de la Fira.

Can Valls de Cornellà del Terri es traspassa després de 96 anys a càrrec de la família Costa

Can Valls de Cornellà del Terri es traspassa després de 96 anys a càrrec de la família Costa

La Carnisseria Can Valls de Cornellà del Terri, un dels negocis amb més antiguitat del municipi ha canviat de mans.

Lluís Costa i Lourdes Teixidor s’han jubilat i han traspassat el negoci, que es mantindrà al municipi com a carnisseria de proximitat. L'avi d'en Lluís va obrir l'establiment l'any 1928, i quatre generacions de la família s'han mantingut com a carnissers al capdavant del negoci. Durant quaranta anys, la seva dona, la Lourdes, era qui més estava a la botiga, i durant els últims 20 anys ho feia al costat del seu fill Albert Costa. Ara Can Valls ha passat a uns nous propietaris, que mantindran la venda de carn de proximitat i qualitat, oferint aquest servei a Cornellà del Terri.

L’establiment comptava amb un petit espai d’estanc, que també va obrir l’any 1928. Aquesta part del negoci es manté a la família, però en un local nou, a la porta del costat de la carnisseria i amb l’Albert al capdavant.

Com a agraïment a la trajectòria de la família i la seva dedicació, l’Ajuntament de Cornellà del Terri ha volgut fer un reconeixement als antics propietaris, reconeixent-los la trajectòria i dedicació al capdavant del negoci durant les últimes dècades, i la seva implicació en esdeveniments com la Fira de l’All, on la carnisseria ha aportat els típics butifalls, un dels plats estrella de la Fira.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).