Colors: Blue Color

El Club Natació Banyoles ha posat en marxa un concurs per escollir la imatge gràfica que identifiqui tots els actes de celebració del centenari de l’entitat que es faran durant l’any 2025. L’objectiu és trobar una marca corporativa que aglutini totes les peces que formen l’engranatge del club i que pugui acompanyar l’escut en tots els actes que s’organitzin al voltant d’aquests 100 anys de vida de l’entitat.

El programa CaixaProinfància ha permès atendre a 137 nens i nenes de 57 famílies de Banyoles amb una inversió acumulada de més de 200.000 euros des que va entrar en vigor l’any 2019. L’Ajuntament de Banyoles i la Fundació “la Caixa” acaben de renovar el conveni del programa, que se centra en donar atenció a les famílies amb infants de 0 a 18 anys en situació de vulnerabilitat. La continuïtat d’aquest programa permetrà seguir amb els serveis desenvolupats durant els darrers 5 anys.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).