Banyoles Televisió oferirà una programació especial de més de 10 hores que comptarà, amb les retransmissions en directe de la Mostra d'imatgeria i cultura popular, l'entremès de lluïment, el cercavila de Festa Major, el Ball de Passada, la Tronada i el Castell de focs artificials.

Dissabte 21 durant tota la tarda, s'instal·larà un plató a la Plaça Major des d'on s'emetrà el programa principal del cap de setmana que també s'emetrà a diverses televisions locals de Catalunya.

Un any més, la Festa Major de Sant Martirià serà la protagonista a Banyoles Televisió. La programació, que ja es va iniciar el passat diumenge amb l'emissió en directe del Pregó a càrrec de Joan Solana; continuarà aquest dissabte 20 d'octubre des del plató habilitat a la plaça Major. El programa especial, que estarà conduït per David Bertran i Mònica Sala, arrencarà a les 17:20h i durant més de 4 hores en directe, explicarà tots els detalls de la Festa Major a través de reportatges, connexions a punts destacats de la ciutat, com per exemple els concerts de la Plaça de les Rodes i un seguit d'entrevistes als organitzadors de les diferents activitats.

A partir de les 6 de la tarda, s'oferirà la retransmissió en directe d'un dels actes més destacats de la Festa; La Mostra d'Imatgeria i Cultura Popular, l'Entremès de Lluïment, el Cercavila i el Ball de Passada. El divendres també s'emetrà en directe 'la Tronada' i el Ball del Drac i el dilluns 22, el Castell de focs artificials per acomiadar la Festa Major.

Paral·lelament, durant el cap de setmana s'emetran reportatges sobre les principals activitats que hauran tingut lloc durant el cap de setmana i diversos reportatges divulgatius per conèixer els orígens de la Festa. Més de 10 hores de programació lligada a una Festa Major marcada per la recuperació d'algunes tradicions de la cultura popular local.
Banyoles Televisió ha dissenyat tots els programes especials amb l'objectiu d'obtenir un reflex audiovisual únic de la transversalitat i participació, que marcarà el cap de setmana a la comarca. Per fer-ho possible, s'instal·larà dissabte un plató a la Plaça Major i a través d'una realització de 8 càmeres repartides al nucli antic i a d'altres punts claus de la ciutat, s'emetràn en directe els actes festius.

La programació especial és una iniciativa de Banyoles Televisió amb el suport de la Xarxa de Comunicació Local i l'Ajuntament de Banyoles.
L'emissió del programa principal serà dissabte 20 d'octubre de 17:20h a 20:30h i podrà seguir a diferents televisions locals de Catalunya entre les quals: TV Costa Brava i Canal 10 Empordà.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes