Arranca la segona temporada de "Del Pla al Plat", per promocionar els productes de proximitat

Aquest dilluns al vespre arranca una nova temporada del programa “Del Pla al Plat”. Serà la segona temporada d’aquesta espai impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Pla de l’Estany amb la col·laboració de Banyoles Televisió, que té com a objectiu donar a conèixer, de primera mà, el valor afegit de la producció i la gastronomia de quilòmetre zero.

Seguint la línia encetada en la primera temporada, el programa dóna especial rellevància tant a la figura dels cuiners de la comarca com també als productes elaborats des de la proximitat. En aquesta entrega es visitarà Nous Can Llavanera de Crespià, on produeixen nous; la Granja Mas Colomer, productors de làctics; Mas Auró, productors d'olis a Esponellà; i Font SC, productor càrnic de Serinyà. Les receptes aniran a càrrec dels cuiners dels restaurants de Can Xapes de Cornellà de Terri, Càmping Esponellà d’Esponellà, Hotel Casa Anamaria d’Ollers i Can Salvi de Vilademuls.

Durant l’emissió es mostra el producte des del lloc d’origen, el seu procés de producció i comercialització. Un cop a plató, el presentador, Arnau Vila i un xef de la comarca elaboraran un plat amb el producte escollit com a element principal. Les emissions estan programades cada dilluns a les 21:30h, durant els mesos de gener, febrer i març. Banyoles televisió s’encarrega de la producció audiovisual, l'emissió i distribució amb diverses emissions de cada espai.

El programa també s'emetrà per una desena de televisions locals del Grup TDI i pel que fa a la difusió per Internet, es publicaran tots els capítols al portal 'www.plaestanydigital.cat' que en facilitarà l'accés a tots el públics.

Arranca la segona temporada de

Arranca la segona temporada de "Del Pla al Plat", per promocionar els productes de proximitat

Aquest dilluns al vespre arranca una nova temporada del programa “Del Pla al Plat”. Serà la segona temporada d’aquesta espai impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Pla de l’Estany amb la col·laboració de Banyoles Televisió, que té com a objectiu donar a conèixer, de primera mà, el valor afegit de la producció i la gastronomia de quilòmetre zero.

Seguint la línia encetada en la primera temporada, el programa dóna especial rellevància tant a la figura dels cuiners de la comarca com també als productes elaborats des de la proximitat. En aquesta entrega es visitarà Nous Can Llavanera de Crespià, on produeixen nous; la Granja Mas Colomer, productors de làctics; Mas Auró, productors d'olis a Esponellà; i Font SC, productor càrnic de Serinyà. Les receptes aniran a càrrec dels cuiners dels restaurants de Can Xapes de Cornellà de Terri, Càmping Esponellà d’Esponellà, Hotel Casa Anamaria d’Ollers i Can Salvi de Vilademuls.

Durant l’emissió es mostra el producte des del lloc d’origen, el seu procés de producció i comercialització. Un cop a plató, el presentador, Arnau Vila i un xef de la comarca elaboraran un plat amb el producte escollit com a element principal. Les emissions estan programades cada dilluns a les 21:30h, durant els mesos de gener, febrer i març. Banyoles televisió s’encarrega de la producció audiovisual, l'emissió i distribució amb diverses emissions de cada espai.

El programa també s'emetrà per una desena de televisions locals del Grup TDI i pel que fa a la difusió per Internet, es publicaran tots els capítols al portal 'www.plaestanydigital.cat' que en facilitarà l'accés a tots el públics.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes