L'Ajuntament de Banyoles vol reordenar la plaça de davant el convent de les Carmelites Velles

L'equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles vol reordenar la plaça que hi ha just al davant del convent de les Carmelites Velles.

Un cop acabat l’ambiciós projecte que ha permès la remodelació dels carrers Sant Esteve, Pou i Carmelites Velles amb una inversió de 544.000 euros, el consistori manté converses amb els propietaris del terreny que hi ha sense urbanitzar a tocar del carrer Doctor Hysern i que havien servit d’aparcament durant les obres. De fet, l’Ajuntament de Banyoles és propietari d’una petita part, d’uns 100 metres quadrats, just al costat de la plaça i la seva intenció seria enretirar el portal metàl·lic. D’aquesta manera, s’hi habilitaria un queixal on poder recol·locar els contenidors d’aquella zona i es podria ampliar la plaça.

De fet, a l’aparcament ja s’hi ha deixat material preparat per poder fer aquesta actuació. En tot cas, es tracta d’un projecte diferent al de remodelació dels carrers del Barral i ara mateix es troba a expenses d’aquest acord amb la propietat.

L'Ajuntament de Banyoles vol reordenar la plaça de davant el convent de les Carmelites Velles

L'Ajuntament de Banyoles vol reordenar la plaça de davant el convent de les Carmelites Velles

L'equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles vol reordenar la plaça que hi ha just al davant del convent de les Carmelites Velles.

Un cop acabat l’ambiciós projecte que ha permès la remodelació dels carrers Sant Esteve, Pou i Carmelites Velles amb una inversió de 544.000 euros, el consistori manté converses amb els propietaris del terreny que hi ha sense urbanitzar a tocar del carrer Doctor Hysern i que havien servit d’aparcament durant les obres. De fet, l’Ajuntament de Banyoles és propietari d’una petita part, d’uns 100 metres quadrats, just al costat de la plaça i la seva intenció seria enretirar el portal metàl·lic. D’aquesta manera, s’hi habilitaria un queixal on poder recol·locar els contenidors d’aquella zona i es podria ampliar la plaça.

De fet, a l’aparcament ja s’hi ha deixat material preparat per poder fer aquesta actuació. En tot cas, es tracta d’un projecte diferent al de remodelació dels carrers del Barral i ara mateix es troba a expenses d’aquest acord amb la propietat.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes