Més d’un centenar de persones participen a l’esmorzar del Ganut descentralitzat

Set bars i restaurants de Porqueres han servit, aquest dilluns, uns esmorzars diferents.

La tradició marcava que aquest dilluns de festa local a Porqueres se celebri el tradicional Esmorzar del Ganut, emmarcat en la Festa Major del poble. La pandèmia ha fet que l’esdeveniment s’hagi de repensar, i no només la Festa Major ha deixat de ser Major, per ser una Festa de Primavera, si no que l’esmorzar del Ganut s’ha descentralitzat.

Habitualment la zona esportiva s’omplia des de primera hora del matí per oferir als més matiners un esmorzar de forquilla i ganivet. Aquest any, amb la voluntat de defugir de les aglomeracions i per respectar les mesures de seguretat, des de l’organització de la festa s’ha apostat per portar l’Esmorzar del Ganut als locals de restauració. D’aquesta manera, amb reserva prèvia, s’ha pogut mantenir l’esperit d’aquesta activitat.

Els restaurants han adaptat el tradicional Esmorzar del Ganut a la seva cuina i més d’un centenar de persones han passat pels set locals per gaudir d’aquesta tradició, una participació que des del sector han vist amb bons ulls.

L’Esmorzar del Ganut s’ha fet durant tot aquest dilluns al matí, última jornada de la Festa de Primavera de Camós, que va començar divendres passat, amb el pregó a càrrec de l’artista Xicu Cabanyes.

Més d’un centenar de persones participen a l’esmorzar del Ganut descentralitzat

Més d’un centenar de persones participen a l’esmorzar del Ganut descentralitzat

Set bars i restaurants de Porqueres han servit, aquest dilluns, uns esmorzars diferents.

La tradició marcava que aquest dilluns de festa local a Porqueres se celebri el tradicional Esmorzar del Ganut, emmarcat en la Festa Major del poble. La pandèmia ha fet que l’esdeveniment s’hagi de repensar, i no només la Festa Major ha deixat de ser Major, per ser una Festa de Primavera, si no que l’esmorzar del Ganut s’ha descentralitzat.

Habitualment la zona esportiva s’omplia des de primera hora del matí per oferir als més matiners un esmorzar de forquilla i ganivet. Aquest any, amb la voluntat de defugir de les aglomeracions i per respectar les mesures de seguretat, des de l’organització de la festa s’ha apostat per portar l’Esmorzar del Ganut als locals de restauració. D’aquesta manera, amb reserva prèvia, s’ha pogut mantenir l’esperit d’aquesta activitat.

Els restaurants han adaptat el tradicional Esmorzar del Ganut a la seva cuina i més d’un centenar de persones han passat pels set locals per gaudir d’aquesta tradició, una participació que des del sector han vist amb bons ulls.

L’Esmorzar del Ganut s’ha fet durant tot aquest dilluns al matí, última jornada de la Festa de Primavera de Camós, que va començar divendres passat, amb el pregó a càrrec de l’artista Xicu Cabanyes.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).