14 explotacions, restaurants i allotjaments del Pla de l’Estany participen a ‘Benvinguts a Pagès’

El cap de setmana de la Festa de la Pagesia, el ‘Benvinguts a Pagès’, torna els propers dies 1 i 2 d’octubre amb un cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya.

El Pla de l’Estany torna a participar d’aquesta iniciativa, i enguany participen dues explotacions, que obriran portes durant tot el cap de setmana per mostrar els seus productes i com treballen.

Es tracta del celler Baronia de Vilademuls i de l’explotació de mel Dolça Abella. Durant el dissabte i el diumenge es podran visitar aquests dos espais per conèixer de primera mà com s’elaboren els seus productes. Les visites començaran a les hores en punt i es podran fer de 10h a 14h i de 16h a 19, tant dissabte com diumenge. En el cas de la Baronia de Vilademuls, però, el diumenge només es faran visites al matí.

A banda d’aquestes dues explotacions, també hi ha restaurants i allotjaments que s’han sumat a la campanya. Concretament hi ha sis restaurants i sis allotjaments que participen del cap de setmana de ‘Benvinguts a pagès’. A més, a la pàgina web de la campanya, es poden trobar exemples de rutes per poder seguir durant tot el cap de setmana.

Recordem que ‘Benvinguts a Pagès’ és un projecte que va néixer al 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador.

14 explotacions, restaurants i allotjaments del Pla de l’Estany participen a ‘Benvinguts a Pagès’

14 explotacions, restaurants i allotjaments del Pla de l’Estany participen a ‘Benvinguts a Pagès’

El cap de setmana de la Festa de la Pagesia, el ‘Benvinguts a Pagès’, torna els propers dies 1 i 2 d’octubre amb un cap de setmana de portes obertes i visites gratuïtes a les explotacions agroalimentàries de Catalunya.

El Pla de l’Estany torna a participar d’aquesta iniciativa, i enguany participen dues explotacions, que obriran portes durant tot el cap de setmana per mostrar els seus productes i com treballen.

Es tracta del celler Baronia de Vilademuls i de l’explotació de mel Dolça Abella. Durant el dissabte i el diumenge es podran visitar aquests dos espais per conèixer de primera mà com s’elaboren els seus productes. Les visites començaran a les hores en punt i es podran fer de 10h a 14h i de 16h a 19, tant dissabte com diumenge. En el cas de la Baronia de Vilademuls, però, el diumenge només es faran visites al matí.

A banda d’aquestes dues explotacions, també hi ha restaurants i allotjaments que s’han sumat a la campanya. Concretament hi ha sis restaurants i sis allotjaments que participen del cap de setmana de ‘Benvinguts a pagès’. A més, a la pàgina web de la campanya, es poden trobar exemples de rutes per poder seguir durant tot el cap de setmana.

Recordem que ‘Benvinguts a Pagès’ és un projecte que va néixer al 2016 amb l’objectiu de donar a conèixer tots els productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp, la pastura, la granja o l’obrador.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).