Cornellà del Terri tanca la 26a Fira de l’All, després d’un cap de setmana intens d’activitats

Cornellà del Terri ha tancat la 26a edició de la Fira de l’All, després d’un cap de setmana intens d’activitats i amb l’all com a gran protagonista.

Un any més, els entrepans de botifall, la visita a les enforcadores, els tastets de birrall, i totes les propostes que envolten aquesta fira, han marcat el minut a minut del cap de setmana a Cornellà del Terri.

Des de divendres fins diumenge es vam servir prop de 3.800 entrepans de botifall, i van passar per la població entre 7.000 i 8.000 persones, durant tot el cap de setmana. En aquest sentit, la 26a edició s’ha tancat amb un balanç positiu i consolidant alguna de les propostes més recents, com el sopar del divendres al vespre.

A banda de les propostes habituals de la Fira, enguany s’afegia un concurs de cuina amb all, que va comptar amb una dotzena de participants, i també amb el Tirall, un concurs popular en el que tothom qui volgués, des dels més petits fins els grans, podien provar punteria llençant dents d’all a una diana.

Durant la Fira també es va fer entrega de l’All d’Honor a Federic Bailina, voluntari des de fa una quinzena d’anys de la Fira i que ha treballat per la consolidació de l’esdeveniment. També es van fer entrega dels reconeixements a Miquel Vilà, autor del cartell d'aquest 2022, i a la família de Rafael Arangua, persona molt vinculada a la Fira de l'All.

Cornellà del Terri tanca la 26a Fira de l’All, després d’un cap de setmana intens d’activitats

Cornellà del Terri tanca la 26a Fira de l’All, després d’un cap de setmana intens d’activitats

Cornellà del Terri ha tancat la 26a edició de la Fira de l’All, després d’un cap de setmana intens d’activitats i amb l’all com a gran protagonista.

Un any més, els entrepans de botifall, la visita a les enforcadores, els tastets de birrall, i totes les propostes que envolten aquesta fira, han marcat el minut a minut del cap de setmana a Cornellà del Terri.

Des de divendres fins diumenge es vam servir prop de 3.800 entrepans de botifall, i van passar per la població entre 7.000 i 8.000 persones, durant tot el cap de setmana. En aquest sentit, la 26a edició s’ha tancat amb un balanç positiu i consolidant alguna de les propostes més recents, com el sopar del divendres al vespre.

A banda de les propostes habituals de la Fira, enguany s’afegia un concurs de cuina amb all, que va comptar amb una dotzena de participants, i també amb el Tirall, un concurs popular en el que tothom qui volgués, des dels més petits fins els grans, podien provar punteria llençant dents d’all a una diana.

Durant la Fira també es va fer entrega de l’All d’Honor a Federic Bailina, voluntari des de fa una quinzena d’anys de la Fira i que ha treballat per la consolidació de l’esdeveniment. També es van fer entrega dels reconeixements a Miquel Vilà, autor del cartell d'aquest 2022, i a la família de Rafael Arangua, persona molt vinculada a la Fira de l'All.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).