El Restaurant La Carpa a punt per entrar a la fase 1 i ja ha adequat el local per garantir la seguretat

El Restaurant la Carpa de l'Estany ja ho té tot a punt per obrir portes aquest dilluns, quan es passi a la fase 1 del desconfinament, i els bars i restaurants puguin fer el servei a la terrassa amb un 50% de l'aforament.

De fet, malgrat que les instal·lacions han estat tancades, els responsables de l'establiment han estat treballant per preparar un retorn progressiu amb les màximes garanties i seguretat en tots els àmbits. Unes mesures que trobem a l'entrada mateix, com per exemple posar el menú a fora, amb tots els plats que hi ha a la cuina per a que la gent els pugui consultar sense necessitat de tocar papers ni superfícies.

Si bé en la fase 1 encara no està permès el servei a l'interior dels locals, a la Carpa ja ho tenen tot habilitat per garantir la seguretat dels clients. Una de les mesures més visibles és una protecció de vidre al llarg de tota la barra que garantirà la seguretat de treballadors i clients, en cas que no es portin mascaretes.

També a l'interior han habilitat diversos punts de seguretat amb gel hidroalcohòlic i guants perquè sempre n'hi hagi un de proper al lloc on hi pugui haver comensals. D’aquesta manera es facilita que el client, en tot moment, pugui tenir les mans netes i, per tant, millorar la prevenció a través de la higiene.

Al terra han col·locat senyalització que recorda que cal mantenir una distància de seguretat entre persones, i als menjadors han col·locat les taules a una major distància una de l'altra.

També s'ha posat una atenció especial als lavabos, ja que són un punt d'afluència d'usuaris. De fet, ja hi havien fet una reforma recent que han completat amb algunes mesures addicionals. Amb les obres que es van fer a principis d’any es van canviar les portes, que es poden obrir fàcilment utilitzant els colzes sense utilitzar cap pany. A més, abans d’entrar o a la sortida, el client podrà utilitzar el gel desinfectant que trobarà a la porta.

La cuina és també un dels espais sensibles, i per això s'hi ha posat especial atenció. Si bé ja s'hi utilitzava gel hidroalcohòlic, les mesures de seguretat s'han ampliat. I és que també s’han reforça els kits de neteja i desinfecció, incorporant un rentaplats que renta a 90º i una màquina d’assecar i desinfectar coberts.

Tan important és condicionar les instal·lacions, com formar i protegir l'equip humà de la Carpa. Durant les últimes setmanes, els responsables de l'establiment s'han estat formant en cursos específics sobre prevenció davant la covid-19 i han redactat un protocol que s'aplicarà en cada torn. El personal s'incorpora a la feina al vestidor, i és aquí on comença aquest protocol. A l’entrada hi ha una catifa on poder desinfectar el calçat. Un cop a dins, els treballadors es poden treure la roba i la mascareta, posar-ho dins una bossa de plàstic i guardar-la a la seva guixeta. Després de tornar-se a rentar les mans poden posar-se l’equip per començar a treballar. Abans de començar, però, s’hauran de desinfectar les sabates i mirar-se la temperatura.

Tota aquesta informació de salut s'introdueix en un registre cada cop que s'incorpora qualsevol persona a la feina. També està estipulat que si el registre de la temperatura corporal és superior a 37,3ºC, la persona no entri al servei. El protocol també incorpora altres qüestions com instruccions per mantenir netes les instal·lacions o la higiene de mans. Cada membre del personal, a més, rebrà un kit complet de protecció individual.

També durant aquest període la Carpa ha estat preparant un nou servei, La Carpa a Casa, una modalitat que permet encarregar plats de la carta i recollir-los al local o rebre'ls a casa. Tots els plats que s’ofereixen a la carta, així com els menús, es poden encarregar i menjar-los a casa.

Aquest dilluns 18 de maig, doncs, la Carpa podrà tornar a veure les cares dels seus clients i iniciar una nova temporada que encaren amb il·lusió. Si bé és cert que són temps complicats, des del restaurant conviden a que, poc a poc i amb seny, anem tornant a la normalitat, i a fer les coses que fèiem abans del confinament.

La ciutat de Banyoles, a més, té un reclam únic, l'estany, un paisatge natural irrepetible amb gran capacitat d'atracció de visitant. A partir d'aquest dilluns la Carpa reobrirà la terrassa esperant la vostra visita. Estaran encantats de servir-te... i de protegir-te.

El Restaurant La Carpa a punt per entrar a la fase 1 i ja ha adequat el local per garantir la seguretat

El Restaurant La Carpa a punt per entrar a la fase 1 i ja ha adequat el local per garantir la seguretat

El Restaurant la Carpa de l'Estany ja ho té tot a punt per obrir portes aquest dilluns, quan es passi a la fase 1 del desconfinament, i els bars i restaurants puguin fer el servei a la terrassa amb un 50% de l'aforament.

De fet, malgrat que les instal·lacions han estat tancades, els responsables de l'establiment han estat treballant per preparar un retorn progressiu amb les màximes garanties i seguretat en tots els àmbits. Unes mesures que trobem a l'entrada mateix, com per exemple posar el menú a fora, amb tots els plats que hi ha a la cuina per a que la gent els pugui consultar sense necessitat de tocar papers ni superfícies.

Si bé en la fase 1 encara no està permès el servei a l'interior dels locals, a la Carpa ja ho tenen tot habilitat per garantir la seguretat dels clients. Una de les mesures més visibles és una protecció de vidre al llarg de tota la barra que garantirà la seguretat de treballadors i clients, en cas que no es portin mascaretes.

També a l'interior han habilitat diversos punts de seguretat amb gel hidroalcohòlic i guants perquè sempre n'hi hagi un de proper al lloc on hi pugui haver comensals. D’aquesta manera es facilita que el client, en tot moment, pugui tenir les mans netes i, per tant, millorar la prevenció a través de la higiene.

Al terra han col·locat senyalització que recorda que cal mantenir una distància de seguretat entre persones, i als menjadors han col·locat les taules a una major distància una de l'altra.

També s'ha posat una atenció especial als lavabos, ja que són un punt d'afluència d'usuaris. De fet, ja hi havien fet una reforma recent que han completat amb algunes mesures addicionals. Amb les obres que es van fer a principis d’any es van canviar les portes, que es poden obrir fàcilment utilitzant els colzes sense utilitzar cap pany. A més, abans d’entrar o a la sortida, el client podrà utilitzar el gel desinfectant que trobarà a la porta.

La cuina és també un dels espais sensibles, i per això s'hi ha posat especial atenció. Si bé ja s'hi utilitzava gel hidroalcohòlic, les mesures de seguretat s'han ampliat. I és que també s’han reforça els kits de neteja i desinfecció, incorporant un rentaplats que renta a 90º i una màquina d’assecar i desinfectar coberts.

Tan important és condicionar les instal·lacions, com formar i protegir l'equip humà de la Carpa. Durant les últimes setmanes, els responsables de l'establiment s'han estat formant en cursos específics sobre prevenció davant la covid-19 i han redactat un protocol que s'aplicarà en cada torn. El personal s'incorpora a la feina al vestidor, i és aquí on comença aquest protocol. A l’entrada hi ha una catifa on poder desinfectar el calçat. Un cop a dins, els treballadors es poden treure la roba i la mascareta, posar-ho dins una bossa de plàstic i guardar-la a la seva guixeta. Després de tornar-se a rentar les mans poden posar-se l’equip per començar a treballar. Abans de començar, però, s’hauran de desinfectar les sabates i mirar-se la temperatura.

Tota aquesta informació de salut s'introdueix en un registre cada cop que s'incorpora qualsevol persona a la feina. També està estipulat que si el registre de la temperatura corporal és superior a 37,3ºC, la persona no entri al servei. El protocol també incorpora altres qüestions com instruccions per mantenir netes les instal·lacions o la higiene de mans. Cada membre del personal, a més, rebrà un kit complet de protecció individual.

També durant aquest període la Carpa ha estat preparant un nou servei, La Carpa a Casa, una modalitat que permet encarregar plats de la carta i recollir-los al local o rebre'ls a casa. Tots els plats que s’ofereixen a la carta, així com els menús, es poden encarregar i menjar-los a casa.

Aquest dilluns 18 de maig, doncs, la Carpa podrà tornar a veure les cares dels seus clients i iniciar una nova temporada que encaren amb il·lusió. Si bé és cert que són temps complicats, des del restaurant conviden a que, poc a poc i amb seny, anem tornant a la normalitat, i a fer les coses que fèiem abans del confinament.

La ciutat de Banyoles, a més, té un reclam únic, l'estany, un paisatge natural irrepetible amb gran capacitat d'atracció de visitant. A partir d'aquest dilluns la Carpa reobrirà la terrassa esperant la vostra visita. Estaran encantats de servir-te... i de protegir-te.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).