Presenten a Banyoles la guia “Petits canvis per menjar millor”

Gairebé el 50% de la població catalana té sobrepès. Només un 13’5% dels catalans consumeixen cinc racions de fruites o verdures diàries.  El 40% dels nens i nenes d’entre 3 i 14 anys tenen un oci sedentari. Aquestes són algunes de les dades que s’extreuen de l’Enquesta de Salut Pública de Catalunya. Per buscar una solució, des de l’Agència de Salut Pública de Catalunua han elaborat un Pla Integral per a la Promoció de l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable que inclou l’edició de la guia “Petits canvis per menjar millor”.

La guia està estructurada en tres apartats. Un parla d’allò que s’ha d’incrementar o potenciar, del que hi ha d’haver més a la nostra alimentació. Un segon apartat explica què hauríem de canviar i per últim, la guia aconsella què s’ha de reduir. A cada un d’aquests apartats s’especifiquen accions i hàbits que poden millorar la salut.

A Banyoles, la dietista i nutricionista Clàudia Planas va presentar la guia “Petits canvis per menjar millor”, a la sala d’actes del Museu Darder de Banyoles, aquest dijous a la tarda. La xerrada estava organitzada per la Taula de Salut de Banyoles - Pla de l’Estany, amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable.

Presenten a Banyoles la guia “Petits canvis per menjar millor”

Presenten a Banyoles la guia “Petits canvis per menjar millor”

Gairebé el 50% de la població catalana té sobrepès. Només un 13’5% dels catalans consumeixen cinc racions de fruites o verdures diàries.  El 40% dels nens i nenes d’entre 3 i 14 anys tenen un oci sedentari. Aquestes són algunes de les dades que s’extreuen de l’Enquesta de Salut Pública de Catalunya. Per buscar una solució, des de l’Agència de Salut Pública de Catalunua han elaborat un Pla Integral per a la Promoció de l’Activitat Física i l’Alimentació Saludable que inclou l’edició de la guia “Petits canvis per menjar millor”.

La guia està estructurada en tres apartats. Un parla d’allò que s’ha d’incrementar o potenciar, del que hi ha d’haver més a la nostra alimentació. Un segon apartat explica què hauríem de canviar i per últim, la guia aconsella què s’ha de reduir. A cada un d’aquests apartats s’especifiquen accions i hàbits que poden millorar la salut.

A Banyoles, la dietista i nutricionista Clàudia Planas va presentar la guia “Petits canvis per menjar millor”, a la sala d’actes del Museu Darder de Banyoles, aquest dijous a la tarda. La xerrada estava organitzada per la Taula de Salut de Banyoles - Pla de l’Estany, amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).
Saber-ne més D'acord Continua sense galetes