L'Ajuntament de Banyoles ha emès un ban d'alcaldia on Miquel Noguer, alcalde de Banyoles, informa dels casos en què estarà autoritzat circular per la via pública d'acord amb les darreres restriccions després de la declaració de l'Estat d'Alarma.

En aquest sentit, el document especifica que la circulació per la via pública només es podrà fer quan sigui imprescindible, i per portar a terme les següents activitats:

a) Adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

b) Assistència a instal·lacions sanitàries.

c) Desplaçament al lloc de treball per a la seva prestació laboral, professional o empresarial.

d) Tornar al lloc de residència habitual.

e) Assistència i cura de menors, gent gran, dependents, persones amb discapacitat o persones especialment vulnerables.

f) Desplaçament a entitats financeres i d’assegurances.

g) Per causa de força major o per situació de necessitat.

h) Qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa, que haurà de fer-se individualment, llevat que s’acompanyi persones amb discapacitat o per una altra causa justificada.

La circulació de vehicles està permesa, sempre que sigui per poder dur a terme alguna de les activitats anteriors o per al repostatge en gasolineres o estacions de servei. El ban acaba recordant que aquestes disposicions són d'obligat compliment, de manera que tota persona que les contravingui podrà ser objecte de denúncia pels agents de l'autoritat.

Podeu descarregar el ban clicant aquí.


Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).