Benvingut la pàgina WEB PLAESTANYDIGITAL.CAT / BANYOLESTV.CAT de DRACVISIÓ, SL

A continuació, li exposem les condicions d'ús d'aquesta pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari de la mateixa i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

 

1-IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'informa que WWW.BANYOLESTV.CAT i WWW.PLAESTANYDIGITAL.CAT són dominis de l’empresa DRACVISIÓ, SL amb domicili social al C/ Concòrdia Aigües de l’Estany, 30, 17820 Banyoles (Girona) i amb telèfon +34972581112.

La societat es denomina DRACVISIÓ, SL amb CIF B17440553 que figura inscrita al Registre Mercantil de Girona, volum 799, foli 64 de la fulla número GI-15233 inscripció 1a.

 

2-NORMES D’UTILITZACIÓ

L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc WEB, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb la legislació aplicable en cada moment, la moral i bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per seva banda, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, incloent la introducció de virus o similars.

 

3-PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els element que conté, incloent textos, documents, fotografies, dibuixos, representacions gràfiques, bases de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals DRACVISIÓ, SL o les empreses del seu grup són titulars o amb llicències legítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, incloent qualsevol tipus de reproducció, distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, mitjançant qualsevol tipus de suport mitjà sense l’autorització prèvia i expressa.

 

4- RESPONSABILITAT

La nostra intenció és facilitar un lloc WEB que ofereixi un funcionament continuat i de la màxima qualitat.

De tota maneres, l’informen que no podem garantir l’accés continuat, i que les pàgines es poden trobar impedides o interrompudes per factors o circumstancies alienes a la nostra voluntat.

DRACVISIÓ, SL no es responsabilitza de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines WEB de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

DRACVISIÓ, SL no es fa responsable dels perjudicis que es poden derivar, entre altres de:

- Interferències, interrupcions, errades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errades en les línies i xarxes de telecomunicacions.

- Intromissions il·legítimes mitjançant l'ús de programes malignes de qualsevol tipus o a través de qualsevol mitjà de comunicació.

- Ús indegut o inadequat del lloc WEB.

- Errades produïdes per un mal funcionament dels navegadors o per l'ús de versions no actualitzades del mateix
 

L'usuari, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte del lloc WEB, podrà ser reclamat pels danys i perjudicis causats.

Així mateix, l'usuari respondrà davant de qualsevol dany i perjudici que es derivi de l'ús per la seva part de "robots", "spiders" o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades, o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega  no raonable sobre el funcionament del lloc WEB.

 

5- LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi o tingui relació amb l'ús de la pàgina web serà sotmesa a la jurisdicció no exclusiva dels jutjats i tribunals espanyols.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).