Colors: Cyan Color

L’oficina Accelera Pime Rural (OAP-Rural) ja està plenament en marxa a la comarca del Pla de l’Estany, i com a part del programa impartirà cinc seminaris durant aquest any. Els seminaris són gratuïts i poden proporcionar informació molt útil a les empreses, professionals o emprenedors que tinguin la intenció de potenciar l’ús d’eines digitals al seu negoci.

Després del sobtat increment registrat durant el passat mes de febrer, l’atur s’ha estabilitzat al març tancant el mes fins i tot amb una tímida davallada del 0,2% al Pla de l’Estany. Segons l’Observatori del Treball, a dia d’avui a la comarca hi ha 1.010 persones sense feina, dues menys que al febrer i trenta-tres menys que ara fa un any. En aquest sentit, la xifra s’ha reduït un 3,16% si la comparem amb la del març de 2023.

Una de freda i una de calenta pel que fa a l’atur en el que portem de 2024 al Pla de l’Estany. Si el mes de gener s’assolia la xifra més baixa dels últims quinze anys, durant el febrer la desocupació s’ha disparat a la comarca, repuntant pràcticament un 4,5%. Ara mateix, i segons dades de l’Observatori del Treball, hi ha 1.012 persones sense feina al Pla de l’Estany, que són 43 més que les que hi havia quan es va tancar el mes de gener.  

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).