Colors: Cyan Color

L’atur ha repuntat durant el juny al Pla de l’Estany posant fi a tres mesos consecutius de números verds. Ho ha fet concretament en un 1,68%, el que ha fet que la comarca hagi passat de les 953 persones sense feina amb què va tancar el maig a les 969 actuals. Amb tot, la xifra encara es troba per sota dels 980 aturats que hi havia ara fa tot just un any.

L’Ajuntament de Banyoles ha tret a licitació la concessió administrativa de l’ús privatiu del bé comunal de l’equipament municipal dels Banys Vells, destinat a l’explotació de les activitats de banys públics i bar. La concessió, que es farà per un període de cinc anys sense pròrroga , contempla algunes millores que volen contribuir a reforçar el servei que es presta a l’espai com a punt de trobada pels ciutadans de Banyoles i pol d’atracció pels visitants.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).