Colors: Cyan Color

L’atur s’ha situat en la xifra més alta dels darrers onze mesos a la comarca del Pla de l’Estany després que durant l’agost es mantingués la tendència a l’alça experimentada el juliol. En concret, a hores d’ara hi ha 1.078 persones sense feina, una cinquantena més que el mes anterior, el que suposa un increment de la desocupació del 4,86% durant l’agost.  

Frenada en sec a la baixada de l’atur. Després d’assolir el mes passat la xifra més baixa dels darrers quatre anys, l’atur ha protagonitzat durant el juliol un important repunt del 4,9% al Pla de l’Estany. En aquests darrers 31 dies, la comarca ha engreixat les llistes de desocupats amb 48 nous integrants de manera que ha tornar a superar la barrera del miler, tancant el juliol concretament amb 1.028 persones aturades.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).