Crespià

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha editat la nova Guia del Transport Escolar pel curs 2023-2024. Es tracta d’un recurs per a les famílies de la comarca, per a que coneguin els horaris dels diferents transports de les etapes educatives d’infantil, primària i secundària.

Fins el 14 d’octubre, el Festival Recòndit portarà les nou últimes dates de l’edició d’enguany als municipis de menys de 2.000 habitants del Pla de l’Estany.

Crespià va celebrar aquest dissabte passat una nova edició, la onzena, de la Ruta Literària i Musical.

Desenes de poetes, músics i artistes es trobaran aquest proper dissabte 5 d’agost a Crespià per participar a la onzena edició de la Ruta Literària i Musical.

Junts ha estat la força més votada als onze municipis del Pla de l’Estany, en les eleccions generals del passat diumenge 23 de juliol.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha començat el nou mandat, després del ple de constitució celebrat aquesta setmana.

Esquerra Republicana – Acord Municipal i Junts – Comrpomís Municipal han signat un pacte per compartir el govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany aquesta legislatura.

Can Carlina de Cornellà del Terri; Mas Auró d’Esponella; i Dolça Abella i Nous Can Llavanera de Crespià són els quatre productors del Pla de l’Estany que s’han endut un dels reconeixements de la 5a edició de Girona Excel·lent.

Les set corals que hi ha actives a la comarca del Pla de l’Estany es trobaran aquest proper diumenge a Cornellà del Terri per celebrar la ja tradicional Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany.

Deu alcaldes i una alcaldessa governaran els propers quatre anys als ajuntaments del Pla de l’Estany.

El projecte cultural Recòndit segueix avançant i aquest dissabte va aterrar a Crespià on van poder gaudir en directe d’un dels noms de referència de la música catalana, Quimi Portet.

El projecte de digitalització de diferents elements del patrimoni de la comarca ja s’ha acabat.

El Recòndit afrontava aquest any un creixement en tots els àmbits i ho ha fet amb èxit en els dos primers mesos de programació.

El govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha tornat a quedar molt ajustat, després de les eleccions municipals del passat diumenge.

Banyoles Televisió va tancar el seguiment de les eleccions municipals amb un programa especial de gairebé quatre hores, per informar en directe sobre els resultats electorals de tota la comarca del Pla de l’Estany.

ERC a Crespià ha acabat aquest divendres la seva campanya electoral després de dues setmanes intenses explicant el seu projecte.

Els caminants que passen pels camins de Crespià s’han trobat, aquesta setmana, que alguns dels plafons indicatius o informatius de part del recorregut estaven completament pintats de negre.

Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal va presentar els candidats que presenta als diferents municipis del Pla de l’Estany.

Relleu al capdavant de la llista d’ERC al municipi de Crespià. Jordi Palau ha estat confirmat com a alcaldable de Som Crespià-AM per les properes eleccions municipals del 28 de maig, agafant el testimoni d’Anna Garcia, que havia estat la cap de llista en els dos darrers mandats.

Els terminis per demanar les subvencions per al pagament de lloguer o cessió d'ús s’acaba d’aquí dues setmanes.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).