Office

Banyoles Televisió - Pla de l'Estany

Sample image

Serveis informatius

Banyoles Televisió

Banyoles Televisió és la televisió de proximitat del Pla de l'Estany amb cobertura supracomarcal. Una televisió arrelada al territori gironí que gràcies als seus més 20 anys d'emissions i d'informatius diaris, s'ha posicionat com el mitjà local de referència al seu àmbit d'influència.

Al 2016, el canal passa a ser gestionat per un nou equip directiu i fa una clara aposta per convertir-se en el mitjà informatiu de referència a la comarca. Es reformula la programació en un model basat en els informatius, l'entreteniment de proximitat, les retransmissions en directe de tot tipus d'esdeveniments locals i la coproducció de continguts amb la resta de televisions locals de la Demarcació de Girona, a través de la Xarxa de Comunicació Local. A partir d'aquest moment, es crea la redacció més nombrosa a nivell comarcal, que elabora permanentment notícies i reportatges amb un principal objectiu: donar a conèixer als habitants de la comarca i també, a la resta de comarques de Girona tot allò que succeix al Pla de l'Estany, des d’una òptica de servei públic, amb qualitat i pluralitat.

Banyoles Televisió ofereix una programació dinàmica i modernitzada per a un públic divers. És el mitjà de referència a la comarca del Pla de l'Estany.
Sample image

Entreteniment de proximitat

Banyoles Televisió

Banyoles Televisió emet a través del canal 39 de la TDT al Pla de l'Estany, Gironès, Alt Empordà, Baix Empordà i la Selva Interior. Els nostres espectadors, d'edat diversa i amb interessos plurals, poden gaudir d’una oferta de continguts informatius, programes d’esports, cultura, política, espais d’entreteniment, cuina local, magazíns i entrevistes a tots protagonistes de l’actualitat.

Banyoles Televisió és el canal representant de La Xarxa de Comunicació Local al Pla de l'Estany. Això implica que difon continguts al conjunt del país a través d'una trentena de televisions de proximitat de Catalunya, més de 200 emissores de ràdio i el canal 159 de la plataforma Movistar+. Entre d’altres plataformes com TDI - Televisions Digitals Independents. 

Banyoles Televisió, obté uns índex d'audiència potencial de 154.000 persones dins l’àrea d’influència i un total de 22.500 en consum televisiu habitual.
Sample image

Retransmissions en directe

Banyoles Televisió

Des del 2018, la web de Banyoles Televisió s'incorpora al nou diari digital 'plaestanydigital.cat'. El primer diari digital informatiu sobre el Pla de l'Estany i el seu territori, que complementa els formats informatius de text i imatge amb els continguts de vídeo. Un mitjà connectat permanentment amb la redacció local, amb una publicació constant de notícies i documents audiovisuals per explicar i entendre l'actualitat més propera. 'plaestanydigital.cat' és una aposta clara per la informació de proximitat, amb rigor, qualitat i immediatesa que es fonamenta amb l'experiència dels seus professionals. Una finestra oberta a tots els municipis, entitats i persones del Pla de l'Estany, sense excepció, que reflexa el dia a dia més proper.

Plaestanydigital.cat recull l'experiència de banyolestv.cat: 122.000 visites anuals, el que es tradueix en 44.000 usuaris fidelitzats.
Office
 
 
 
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).