La Clínica Salus Infirmorum de Banyoles compleix aquest estiu 60 anys d’existència consolidada com el centre sanitari de referència de la ciutat que l’acull des del 1964 i de la comarca del Pla de l’Estany. A dia d’avui, el centre ofereix un total de 33 especialitats mèdiques en 16 consultoris repartits en tres espais, disposa de 3 quiròfans i compte amb un servei de radiologia amb una ressonància magnètica, així com un laboratori d’anàlisis clíniques, una àrea de rehabilitació i un servei d’urgències les 24 hores.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Pla de l’Estany, el CDIAP, va oferir una formació sobre la plagiocefàlia en nadons. Aquesta va ser una activitat dirigida per dos professionals que van presentar els últims materials, així com, van parlar dels diversos estudis que s’estan realitzant al respecte d’aquesta afectació.

Sant Miquel de Campmajor va posar el punt i final al Fem Drecera 2023, el circuit de caminades populars impulsat pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany. En aquesta segona edició, hi ha hagut un total de 1.836 participacions. Del total de participacions fetes en les 14 caminades previstes en aquesta segona edició, 9 curtes i 5 llargues, finalment hi ha participat 1.272 persones ja que algunes han pres part en més d’una prova. El balanç que en fan des del Consell Esportiu és extremadament positiu tenint en compte que tot just és la segona edició del circuit.

La Plaça Major de Porqueres ha estat l’escenari, aquest dijous, de la cinquena edició de les Olimpíades físico-cognitives del Pla de l’Estany que organitzen conjuntament el Servei Fem Companyia de l’àrea de d’Acció Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany i el Consell Esportiu del Pla de l’Estany. En aquesta ocasió la proposta ha aplegat mig centenar de persones grans de tota la comarca.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).