Colors: Yellow Color

La comarca del Pla de l’Estany ha assolit durant aquest primer semestre del 2024 un percentatge de recollida selectiva del 63%, una xifra que arriba al 67% en aquells municipis amb recollida porta a porta i àrees tancades i fins al 75% en aquells municipis que han implantat el porta a porta de manera exclusiva.

L’Ajuntament de Banyoles ha presentat, aquest dimecres, el projecte d’instal·lació fotovoltaica d’autoconsum col·lectiu i la creació una comunitat energètica al Museu Darder a través de la instal·lació de 74 plaques fotovoltaiques de 31kWp. Des del 3 de juliol i fins l’1 d’agost està obert el període per sol·licitar formar part de la comunitat energètica, que si tot va bé començarà a funcionar a principis setembre.

El grup municipal del PSC – Convivència i Progrés ha expressat la seva disconformitat amb el pla de calor que l’equip de govern de l’Ajuntament ha elaborat recentment per donar resposta a les necessitats derivades de les previsibles onades de calor a l’època d’estiu. El portaveu socialista, Quim Fernández, posava en dubte en el darrer ple municipal aquesta proposta ja que al seu entendre “és insuficient, ja que es limita a fer l’inventari d’ombres de la ciutat i no sorgeix de la planificació de mesures per adaptar l’entorn urbà a les noves condicions del clima”.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).