Camós

Com cada any, més enllà de l’acte conjunt de Banyoles, els altres pobles de la comarca també van organitzar diferents activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Camós, Cornellà del Terri, Esponellà o Palol de Revardit són alguns dels exemples de pobles que van adherir-se a la celebració de l’Onze de Setembre amb actes diversos i ja amb una certa tradició organitzats la vigília o el mateix dia de la Diada.

El Grup de Teatre de Camós “El Paller” ha preparat una nova obra de teatre que estrenarà el proper 16 de setembre.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha editat la nova Guia del Transport Escolar pel curs 2023-2024. Es tracta d’un recurs per a les famílies de la comarca, per a que coneguin els horaris dels diferents transports de les etapes educatives d’infantil, primària i secundària.

Fins el 14 d’octubre, el Festival Recòndit portarà les nou últimes dates de l’edició d’enguany als municipis de menys de 2.000 habitants del Pla de l’Estany.

Aquest dimarts han entrat en vigor a vuit dels onze municipis del Pla de l’Estany les mesures temporals extraordinàries aprovades per la Generalitat a través del Consell Assessor del Pla Infocat.

La Quarta Catalana de futbol tindrà, aquesta temporada, quatre equips del Pla de l’Estany després que l’Atlètic Club Banyoles hagi baixat de Tercera.

Junts ha estat la força més votada als onze municipis del Pla de l’Estany, en les eleccions generals del passat diumenge 23 de juliol.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha començat el nou mandat, després del ple de constitució celebrat aquesta setmana.

Esquerra Republicana – Acord Municipal i Junts – Comrpomís Municipal han signat un pacte per compartir el govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany aquesta legislatura.

Camós donarà el tret de sortida, aquest divendres 7 de juliol, a les activitats d’estiu del municipi i ho farà amb una nova edició del Vespres a l’Era.

Les set corals que hi ha actives a la comarca del Pla de l’Estany es trobaran aquest proper diumenge a Cornellà del Terri per celebrar la ja tradicional Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany.

Deu alcaldes i una alcaldessa governaran els propers quatre anys als ajuntaments del Pla de l’Estany.

El projecte de digitalització de diferents elements del patrimoni de la comarca ja s’ha acabat.

Camós ha viscut un cap de setmana festiu, celebrant la Festa del Roser amb una agenda d’actes plena d’activitats per a tots els públics.

El govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha tornat a quedar molt ajustat, després de les eleccions municipals del passat diumenge.

Banyoles Televisió va tancar el seguiment de les eleccions municipals amb un programa especial de gairebé quatre hores, per informar en directe sobre els resultats electorals de tota la comarca del Pla de l’Estany.

Camós arrenca aquest divendres la Festa del Roser, amb una agenda d’actes que consolida les noves propostes i el nou format dels últims anys i incorpora noves activitats, adreçades sobretot a joves i infants.

La candidatura d’ERC – Som Camós va fer, aquest dimecres al vespre, el tradicional acte públic de cloenda de campanya per explicar als veïns i veïnes del municipi tots aquells projectes que volen engegar durant els propers quatre anys de govern.

Camós és un dels municipis de la comarca del Pla de l’Estany que celebra, durant aquest mes de maig, la Festa del Roser.

Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal va presentar els candidats que presenta als diferents municipis del Pla de l’Estany.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).