Palol de Revardit

Palol de Revardit celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major, començant ja aquest divendres al vespre.

Com cada any, més enllà de l’acte conjunt de Banyoles, els altres pobles de la comarca també van organitzar diferents activitats per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Camós, Cornellà del Terri, Esponellà o Palol de Revardit són alguns dels exemples de pobles que van adherir-se a la celebració de l’Onze de Setembre amb actes diversos i ja amb una certa tradició organitzats la vigília o el mateix dia de la Diada.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha editat la nova Guia del Transport Escolar pel curs 2023-2024. Es tracta d’un recurs per a les famílies de la comarca, per a que coneguin els horaris dels diferents transports de les etapes educatives d’infantil, primària i secundària.

Fins el 14 d’octubre, el Festival Recòndit portarà les nou últimes dates de l’edició d’enguany als municipis de menys de 2.000 habitants del Pla de l’Estany.

Palol de Revardit ha tancat les activitats d’estiu amb la tradicional cantada d’havaneres.

Aquest dimarts han entrat en vigor a vuit dels onze municipis del Pla de l’Estany les mesures temporals extraordinàries aprovades per la Generalitat a través del Consell Assessor del Pla Infocat.

Junts ha estat la força més votada als onze municipis del Pla de l’Estany, en les eleccions generals del passat diumenge 23 de juliol.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha començat el nou mandat, després del ple de constitució celebrat aquesta setmana.

Esquerra Republicana – Acord Municipal i Junts – Comrpomís Municipal han signat un pacte per compartir el govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany aquesta legislatura.

Després de tres setmanes d’aturada, el Festival Recòndit reprèn la tercera edició amb un nou concert gratuït a Palol de Revardit.

Les set corals que hi ha actives a la comarca del Pla de l’Estany es trobaran aquest proper diumenge a Cornellà del Terri per celebrar la ja tradicional Trobada de Cantaires del Pla de l’Estany.

Deu alcaldes i una alcaldessa governaran els propers quatre anys als ajuntaments del Pla de l’Estany.

Un total de 318 persones majors de 65 anys de la comarca han participat aquest any en les diferents activitats que ha promogut el servei ‘Fem Companyia’ de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.

Palol de Revardit ha tornat a acollir una edició més del Dia i Nit de Misteri, un esdeveniment que va néixer fa disset anys de la mà de l’Associació Cultural Som Mota i l’Ajuntament de Palol de Revardit i que s’ha consolidat com unes de les propostes estrella del juny al municipi.

El projecte de digitalització de diferents elements del patrimoni de la comarca ja s’ha acabat.

Palol de Revardit es torna a citar, aquest dissabte, amb el món del misteri, les energies i l’esoterisme. A l’entorn del Pavelló Municipal s’hi celebrarà una de les propostes més destacades del calendari festiu del municipi, juntament amb la Festa Major.

El Recòndit afrontava aquest any un creixement en tots els àmbits i ho ha fet amb èxit en els dos primers mesos de programació.

El govern del Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha tornat a quedar molt ajustat, després de les eleccions municipals del passat diumenge.

Banyoles Televisió va tancar el seguiment de les eleccions municipals amb un programa especial de gairebé quatre hores, per informar en directe sobre els resultats electorals de tota la comarca del Pla de l’Estany.

La candidatura de Jordi Xargay al capdavant de Junts per Palol de Revardit és, una vegada més, la única que es presenta al municipi. En aquest sentit, Xargay tornarà a ser l’alcalde de Palol de Revardit durant una legislatura més.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).