Office

CENTRE DE PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

Sample image

Set d'informatius

Banyoles Televisió té ubicats els estudis al polígon industrial de La Farga de Banyoles. Unes instal·lacions d'última generació, inaugurades l'any 2016 des d'on es produeixen cada dia, més de 4 hores de continguts audiovisuals tant pel propi canal com també per altres empreses, entitats, emissores de ràdio (Digital Hits FM) i institucions públiques de les comarques de Girona.

Un plató de 110m2 equipat amb realització multicàmera, 4 sets diferenciats i plató virtual.
Sample image

Set d'entreteniment

Som l'única empresa audiovisual al Pla de l'Estany capaç d'oferir tot l'equipament i infraestructura necessària per realitzacions audiovisuals i la difusió en diverses plataformes audiovisuals de gran abast (TDT, internet i plataformes de pagament com Movistar+ mitjançant la Xarxa Audiovisual Local o el grup TDI). Banyoles Televisió emet mitjançant el seu canal propi de TDT  amb cobertura a gran part de les comarques gironines:  Gironès, Pla de l'Estany, Alt Empordà, Baix Empordà i La Selva. 

Banyoles Televisió, obté uns índex d'audiència potencial de 154.000 persones dins l’àrea d’influència i un total de 22.500 en consum televisiu habitual.
Sample image

Programes especials

Som televisió representant al Pla de l'Estany de la Xarxa de Comunicació Local. Això implica que difonem continguts al conjunt del país a través d'una trentena de televisions de proximitat de Catalunya, més de 200 emissores de ràdio i el canal 159 de la plataforma Movistar+. Entre d’altres plataformes com TDI - Televisions Digitals Independents. 
La pàgina web (banyolestv.cat) disposa de 122.000 visites anuals, el que es tradueix en 44.000 usuaris fidelitzats.
Office
 
 
 
Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).