Els alumnes de cicle mitjà de l’Escola Camins han recorregut, aquest divendres,  el trajecte que han estat dissenyant a les seves aules en el marc del projecte ‘Itineraris viscuts’. Es tracta d’un nou recurs educatiu impulsat pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Banyoles que vol fomentar l’autonomia dels alumnes a l’hora de moure’s per la ciutat, promovent una  mobilitat segura, sostenible, saludable i socialitzadora.

El banyolí Albert Bayot és un dels membres del grup d’experts convocat per la Generalitat de Catalunya per tal d’impulsar mesures de millora educativa a curt i mitjà termini. Format per 18 persones representants de la comunitat educativa i de l’àmbit acadèmic, el grup es va reunir per primera vegada aquest dimecres a la tarda, amb l'objectiu de concretar propostes.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).