Colors: Purple Color

L’Ajuntament de Palol de Revardit ha aprovat, recentment, el pressupost per aquest 2024 que ascendeix fins als 872.303,68 euros.  La xifra és gairebé un 9% superior a la dels comptes de l’exercici anterior, un increment que s’explica per la inflació que ha fet augmentar el preu dels sous dels treballadors públics i també d’alguns serveis que rep el consistori com la neteja de la via pública o la recollida i tractament de residus.

El Consell Comarcal del Pla de l’Estany ha presentat la nova estructura de l’Àrea de Serveis a les Persones un cop el procés de segregació de Banyoles de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials es troba a la seva fase final. Amb aquesta nova àrea, ja prevista al cartipàs aprovat l’agost passat, l’ens supramunicipal aglutina diferents serveis integrals que a primera vista poden semblar molt diferents i que fins ara funcionaven de manera independent però que coincideixen en posar les persones al centre de la seva acció.

Esponellà tindrà, per aquest 2024, un pressupost d’uns 527.000 euros que són uns 10.000 euros més que l’any passat, el que suposa pràcticament un 2% més. L’impacte que té la puja de preus de les matèries primeres, de l’energia i dels serveis serà mínim gràcies a les aportacions extraordinàries que l’Ajuntament rebrà d’administracions superior i gràcies a l’estalvi en la factura de la llum que s’ha aconseguit amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a Cal Baró i que ha permès destinar recursos a d’altres partides. L’alcalde David Juan remarca, a més, que s’ha pogut afrontar tot aquest escenari sense modificar cap ordenança per segon any consecutiu.

L’Ajuntament de Serinyà ha aprovat per al 2024 un dels més alts de la història del poble arribant als 1.468.803,13 euros, que és pràcticament un 20% més que el de l’any passat. Aquest augment s’ha aconseguit gràcies a diferents subvencions i a un crèdit per afrontar la compra de l’antic edifici de la rectoria  que fan pujar les inversions fins als 400.000 euros.

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) per a millorar l'experiència de l'usuari i per a recollir informació estadística anònima que s'envia a tercers per al seu processament. Si ho accepteu cliqueu "D'acord"; si voleu més informació sobre la política de privacitat accediu a "Saber-ne més", o podeu continuar sense habilitar les galetes (l'experiència de navegació es podria veure afectada).